EXPERIENCE WM15

Basové bedny jsme ani vyrábět nechtěli, ale naši zákazníci je po nás chtěli. Tak jsme přemýšleli v čem by měli být jiné než ostatní

Hmotnost

Vzhledem k tomu, že se boxy často přenášejí a zároveň jsou problémy s přetíženými vozidly. Zaměřili jsme se, aby na kg byla co největší účinnost.

Pohodlí při nošení, vhodně umístěné těžiště, madla na vhodných místech, aby se box nepáčil ruce. Pro nošení v jednom je těžiště blízko těla, je důležité kvůli páteři.  Hmotnost se podařilo dostat do 25Kg

Přesnost produkce

Většina používaných basových boxů používá  basreflex, nebo na rezonátory, které snižují přesnost zvuku. Každý rezonátor potřebuje čas na rozeznění a potom i na doznění, tím pádem prodlužují tóny. Další rezonanční problémy nám vznikají i v prostorách, kde se boxy používají, především v Sálech. Součtem těchto problémů vznikají problémy s ozvučením baskytar, dvojšlapkám kopáku, kontrabasů, klavírů apod.

Účinnost

WM15 Využívá tlakové komory a následně transformujeme na impedanci volného prostředí, díky tomu máme dobré výsledky s přesností. Zároveň zvyšujeme účinnost, směrovost a snižujeme nároky na elektřinu.

Parametry